Rahva Raamat logo
Категории
triangle icon
Войти
Rahva Raamat logo
Категории
Книги
triangle icon
Aудиокниги
triangle icon
Электронные книги
triangle icon
Игры
triangle icon
Канцтовары
triangle icon
Подарочные товары
triangle icon
Музыка и фильмы
triangle icon
Техника
triangle icon
Специальные предложения
triangle icon
delivery icon

Бесплатная доставка!

home icon

SÜGAVKÜLMUTAMINE. MAASIKATEST JA VAARIKATEST AEDUBADE JA MAITSEROHELISENI

SÜGAVKÜLMUTAMINE. MAASIKATEST JA VAARIKATEST AEDUBADE JA MAITSEROHELISENI
gallery icon
Галерея

SÜGAVKÜLMUTAMINE. MAASIKATEST JA VAARIKATEST AEDUBADE JA MAITSEROHELISENI

Автор

Toivo Niiberg

Sügavkülmutamine on põhjamaades ja kõrgmäestikes toiduainete ammu tuntud säilitusviis, mis on populaarne ka tänapäeval. Sügavkülmutades säilivad C-vitamiin, eeterlikud õlid ning muidu kiiresti riknevad valkained. Võrreldes keemiliste säilitusviisidega mõjutab sügavkülmutamine toiduainete omadusi tunduvalt vähem, sest keemilisi ühendeid (näiteks konservante) ei lisata, seetõttu on sügavkülmutamine palju tervislikum ja looduslähedasem.

Toivo Niiberg tutvustab oma raamatus lugejatele sügavkülmikuid ning aia- ja metsasaaduste, liha, kala ja kondiitritoodete erinevaid sügavkülmutamis- ja sulatamisviise. Samuti kirjutab ta külmutamise ja sügavkülmutamise olemusest ja peamistest vigadest, millega külmutamisel ja sulatamisel kokku puututakse.

Наличие в магазинах

22,99 €

delivery icon