Rahva Raamat logo
Категории
triangle icon
Войти
Rahva Raamat logo
Категории
Книги
triangle icon
Aудиокниги
triangle icon
Электронные книги
triangle icon
Игры
triangle icon
Канцтовары
triangle icon
Подарочные товары
triangle icon
Музыка и фильмы
triangle icon
Техника
triangle icon
Специальные предложения
triangle icon
delivery icon

Бесплатная доставка!

ra icon

SLAAVI KÖÖK: VENE, UKRAINA, VALGEVENE

Vene köök on laialt tuntud peamiselt oma delikatesside poolest: suitsutatud tuurakala (tuurabalõkk), sevrjuuga mädarõikaga, vähesoolane lõhe (väärislõhe), punane, must ja roosa (lõhelaste) kalamari, marineeritud ja soolatud seened (kuuseriisikad ja kivipuravikud).
Vene köök sellisel kujul nagu seda tänapäeval tuntakse, kuju-nes lõplikult välja üle saja aasta tagasi, XIX sajandi teisel poolel. Toidulauda iseloomustab külluslikkus ja seda mitte ainult varakate inimeste puhul. Venelased armastavad süüa palju ja tihti.
Esimese roana on esikohal supid. Teise koha on säilitanud kalatoidud. Aga kalatoitudega täiesti võrdse koha on säili-tanud ka sellised vene rahvusköögile iseloomulikud toiduained nagu seened ning metslinnu- ja metsloomaliha.
Tüüpiline vene toit valmistati klassikalises vene ahjus. Selles nii keedeti kui küpsetati, kusjuures mõlemad toimingud viidi tingi-mata läbi teineteisest eraldi. Tänapäeval valmistatakse kõrge-ma klassi köökides toite pliidil, see võimaldab juurutada uusi tehnoloogilisi võtteid, ühitades vene köögi lääne-euroopa köögiga ja uuendades vana vene köögi tehnoloogiaid.
basket icon

Товара нет в наличии