Rahva Raamat logo
Категории
triangle icon
Войти
Rahva Raamat logo
Категории
Книги
triangle icon
Aудиокниги
triangle icon
Электронные книги
triangle icon
Игры
triangle icon
Канцтовары
triangle icon
Подарочные товары
triangle icon
Музыка и фильмы
triangle icon
Техника
triangle icon
Специальные предложения
triangle icon
delivery icon

Бесплатная доставка!

home icon

MAITSE FÜSIOLOOGIA EHK MÕLGUTUSED KÕRGEMAST GASTRONOOMIAST

MAITSE FÜSIOLOOGIA EHK MÕLGUTUSED KÕRGEMAST GASTRONOOMIAST
gallery icon
Галерея

MAITSE FÜSIOLOOGIA EHK MÕLGUTUSED KÕRGEMAST GASTRONOOMIAST

Автор

Jean Anthelme Brillat-Savarin

„Maitse füsioloogia“ on kentsakas raamat toidust, söögist ja joogist, söömiskommetest ja kõigest muust gastronoomiaga seonduvast. Tegu on toidukirjanduse ühe alusteosega, mis ilmus algselt 1825. aastal, kuid on endiselt väga loetud ja tõlgitud raamat. Kuigi raamat kõneleb toidust ja söömisest, ei ole see kokaraamat, vaid üritab pigem entsüklopedisti ambitsiooniga haarata kõike, mis sellesse teemasse üldse puutub: inimese meeltest ja seedesüsteemist alustades, ajaloosündmuste juures peatudes ja tõestisündinud lõbusate ja kurbade lugudega lõpetades.

Jean Anthelme Brillat-Savarin (1755–1826) oli Prantsuse jurist ja poliitik. Eluajal tunti teda just juristi ja ühiskonnategelasena, kuid tänapäeval on tema kõige loetum ja kuulsam teos „Maitse füsioloogia“.

close icon

Товара нет в наличии