Rahva Raamat logo
Rahva Raamat logo
Raamatud
triangle icon
E-raamatud
triangle icon
Kasutatud raamatud
triangle icon
Kingitused
triangle icon
Mängud ja mänguasjad
triangle icon
Kodukaubad
triangle icon
Ilu ja stiil
triangle icon
Muusika ja filmid
triangle icon
Kooli- ja kontoritarbed
triangle icon
Tehnika
triangle icon
delivery icon

Kohaletoimetamine on tasuta!

home icon

QUAI SUD BRUNCHI KINKEKOMPLEKT BRUNCH PARFAIT

QUAI SUD BRUNCHI KINKEKOMPLEKT BRUNCH PARFAIT
gallery icon
Galerii

QUAI SUD BRUNCHI KINKEKOMPLEKT BRUNCH PARFAIT

Komplektis on Eggcetera maitseainesegu, Special Citrus tee, vaarika-kannikese moos ja jõhvika-põldmuraka hoidis.

Võib sisaldada pähklite, gluteeni, sinepi, seesami, piima, sulfitite ja soja jääke.

Eggcetera maitseainesegu koostis: sibul, šalottsibul, murulauk, sumak, paprika, purustatud pipar, Cayenne pipar, küüslauk.

Keskmine toiteväärtus 100 g kuivainete kohta:

Energiasisaldus544 kJ/130 kcal
Rasvad2 g
millest küllastunud rasvhapped0,3 g
Süsivesikud26 g
millest suhkrud6 g
Valgud5 g
Sool0,05 g


Tee Special Citrus koostis
: Hiina must ja roheline tee, sidrunikoor 5,5%, apelsinikoor 5,5%, sidruni ning apelsini lõhna- ja maitseained.

Keskmine toiteväärtus 100 g kuivaine kohta:

Energiasisaldus41 kJ/10 kcal
Rasvad0 g
millest küllastunud rasvhapped0 g
Süsivesikud0 g
millest suhkrud0 g
Valgud0,2 g
Sool0,007 g

Raspberry Violet moosi koostis: vaarikas 52,2%, roosuhkur, kannikese lõhna- ja maitseaine 0,01%, pektiin, sidrunimahl. Valmistatud 65 g viljadest 100 g valmistoote kohta.

Keskmine toiteväärtus 100 g kohta:

Energiasisaldus1087 kJ/260 kcal
Rasvad0,4 g
millest küllastunud rasvhapped0 g
Süsivesikud63 g
millest suhkrud58 g
Valgud1 g
Sool0,025 g


Cranberry–blackberry hoidise koostis
: jõhvikas (jõhvikas, suhkur, päevalilleõli) 50%, valge põldmurakas 50%.

Keskmine toiteväärtus 100 g kohta:

Energiasisaldus1465 kJ/350 kcal
Rasvad1,5 g
millest küllastunud rasvhapped0,3 g
Süsivesikud78 g
millest suhkrud74 g
Valgud2 g
Sool0,00 g
[object Object] icon

Detailid

basket icon

Toode on otsas