Rahva Raamat logo
Categories
triangle icon
Rahva Raamat logo
Categories
Books
triangle icon
E-books
triangle icon
Used books
triangle icon
Gifts
triangle icon
Games & Toys
triangle icon
Home
triangle icon
Beauty & Fashion
triangle icon
Music & Movies
triangle icon
Stationery
triangle icon
Electronics
triangle icon
delivery icon

Shipping is free

home icon

HAPENDAMISE MAAGIA. KÖÖGI KOMBINATOORIKA

HAPENDAMISE MAAGIA. KÖÖGI KOMBINATOORIKA
gallery icon
Gallery

HAPENDAMISE MAAGIA. KÖÖGI KOMBINATOORIKA

Hapendamine ehk kääritamine on iidne ja samas trendikas tegevus, mis pakub avastamisrõõmu nii algajale kui profile. Paljud toitumisteadlased on hapendamist kirjeldanud võluvahendina, mis parimal viisil tagab toiduainete säilitamise, rikastades neid samas pikantse maitse ning probiootikumide jt tervisele kasulike ainetega.

Vastupidi levinud arvamusele pole aedviljade kääritamises mõnede põhitõdede omandamise järel midagi keerukat. Käsiraamat annab selged suunised kõigi meie köögis kasutusel aedviljade hapendamiseks, aga ka näiteks kimchi, leivakalja, ingverimõdu ja airaani valmistamiseks.

Raamatu teises osas arutletakse selle üle, kuidas valmistada enim tuntud roogasid nõnda, et esile tuua nende koostisosade parimad omadused ja rikastada toidulauda uute huvitavate maitsetega. Pakutakse ideid selle kohta, kuidas eri maade rahvusköökidest nutikalt üht-teist üle võtta.

Ligi sajale retseptile lisaks annab käsiraamat ka ohtrasti silmaringi laiendavat kõigi kirjeldatud toidu- ja maitseainete kohta.

[object Object] icon

Details

basket icon

Permanently out of stock