Rahva Raamat logo
Категории
triangle icon
Rahva Raamat logo
Категории
Книги
triangle icon
Электронные книги
triangle icon
Подержанные книги
triangle icon
Подарочные товары
triangle icon
Игры
triangle icon
Дом и сад
triangle icon
Красота и стиль
triangle icon
Музыка и фильмы
triangle icon
Для офиса и школы
triangle icon
Техника
triangle icon
delivery icon

Бесплатная доставка!

TÄNAPÄEVANE EESTI KÖÖK
gallery icon
Галерея

TÄNAPÄEVANE EESTI KÖÖK

Meie toidulaud on võrreldes saja aasta taguse ajaga tundmatuseni muutunud, nagu on muutunud ka toitumisharjumused, tehnoloogiad ja toorained. Toiduakadeemia algatatud konkursiga „Eesti uus rahvustoit“ sooviti panna uuesti kirja vanad ja unustatud retseptid, kuid nüüdisaegses võtmes. Põnevatest kooslustest pälvib tähelepanu, et verivorst sobib suurepäraselt kokku rabarberiga, verikäkk suvikõrvitsaga, kilu hernepüreega ning meie armastatud must leib on leidnud tee ka magustoitudesse ja suppidesse. 

Raamat koondab endas retsepte, mis on viimase kümne aasta jooksul Toiduakadeemias läbi kokatud. On lihtsamaid roogasid, on raskemaid retsepte, on koduperenaise kokandust ja tipprestoranide menüüpärleid. Loomulikult ei mahtunud siia kõikide Toiduakadeemia kokk-koolitajate retseptid ega ka kõik konkursi „Eesti uus rahvustoit“ road. Valisime siia vaid parimatest parimaid ja kokku saime 100 retsepti, mis on Toiduakadeemia kingitus Eestimaa sajandaks sünnipäevaks.” 

Tarvo Kullama, Toiduakadeemia peakokk

[object Object] icon

Детали

close icon

Товара нет в наличии