Rahva Raamat logo
Categories
triangle icon
Rahva Raamat logo
Categories
Books
triangle icon
E-books
triangle icon
Used books
triangle icon
Gifts
triangle icon
Games & Toys
triangle icon
Home
triangle icon
Beauty & Fashion
triangle icon
Music & Movies
triangle icon
Stationery
triangle icon
Electronics
triangle icon
delivery icon

Shipping is free

TOITLUSTUSE ALUSED
gallery icon
Gallery

TOITLUSTUSE ALUSED

Toitlustusteenust pakuvad väga erinevad ettevõtted alates lasteasutustest ja haiglatest ning lõpetades kiirtoiduettevõtete, turismitalude ja gurmeerestoranidega. Eripärale vaatamata lähtuvad toitlustusteenuse pakkujad aga sarnastest alustest, samalaadsetetest toitumise, toiduainete ja kulinaaria ning toitlustusteeninduse põhitõdedest. Kõik toitlustajad peavad omama põhilist oskusteavet töökorraldusest köögis ja söögisaalis, peamistest töövõtetest, toiduainetest ja nende käitlemisviisidest, erinevatest roogadest ning nende valmistamisest ja serveerimisest. Õpiku eesmärgiks on aidata õppijal mõista toitlustusteenuse olemust ning saada alusteadmisi ja –oskusi toitlustamisest. Tegemist on 2008. aastal ilmunud õpiku teise, oluliselt täiendatud ja kaasajastatud trükiga. Õpik on vastavuses turismi-, toitlustus- ja majutusteeninduse riiklike õppekavadega ning on eelkõige mõeldud nende valdkondade erialade õppijatele. Samuti on see praktiliseks abivahendiks nimetatud valdkondade töötajatele.

[object Object] icon

Details

close icon

Permanently out of stock