Rahva Raamat logo
Categories
triangle icon
Rahva Raamat logo
Categories
Books
triangle icon
Audiobooks
triangle icon
E-books
triangle icon
Games
triangle icon
Stationery
triangle icon
Gifts
triangle icon
Music & Movies
triangle icon
Electronics
triangle icon
Special offers!
triangle icon
delivery icon

Shipping is free

Toit. Mida ja kuidas süüa?
gallery icon
Gallery

Toit. Mida ja kuidas süüa?

Author

Mai Maser

Raamatust leiab ülevaate teaduspõhistest toiduvalikutest ja erinevate toitude kombineerimise vajadusest igal söögikorral, eriti aga päeva ja nädala jooksul. Ainult selliselt on võimalik toiduga saada kõiki eluks vajalikke valke-rasvu-süsivesikuid ja mikrotoitaineid, kuna need on taimsetes ja loomsetes toiduainetes olemas, aga eri kogustes ja vahekordades.

"Toit. Mida ja kuidas süüa?" on lühikokkuvõte toitainete paljususest ja igapäevase toiduvaliku kirevusest. Oluline on teada põhimõtteid ja osata teha sobivaid valikuid nii, et ei peaks igat grammi täpselt arvestama.

Organism oma keerukuses tuleb hästi toime, kui õppida teda kuulama ja toetama. Püüdkem ennast hoida harituna ja pikendada mitte eluiga, vaid tervena elatud aastaid!

Mai Maser on arst, toitumisteadlane ja Tartu Ülikooli emeriitdotsent. Ta on Toitumisteaduse Seltsi üks rajajatest, Eesti Tervisedenduse Ühingu ja Eesti Akadeemiliste Naiste Ühingu auliige. Dr Maser on aastaid osalenud ka Eesti toitumis- ja liikumissoovituste koostamise töörühmades ja osalenud Eesti parima toiduaine valimise žüriides. Mai Maser on mitmete toitumisalaste raamatute, sealhulgas ka menuki "Kogu pere kokaraamat" autor.

Stock availability

€24.99

delivery icon