Rahva Raamat logo
Rahva Raamat logo
Raamatud
triangle icon
E-raamatud
triangle icon
Kasutatud raamatud
triangle icon
Kingitused
triangle icon
Mängud ja mänguasjad
triangle icon
Kodukaubad
triangle icon
Ilu ja stiil
triangle icon
Muusika ja filmid
triangle icon
Kooli- ja kontoritarbed
triangle icon
Tehnika
triangle icon
delivery icon

Kohaletoimetamine on tasuta!

home icon

Toit. Mida ja kuidas süüa?

Toit. Mida ja kuidas süüa?
gallery icon
Galerii

Toit. Mida ja kuidas süüa?

Raamatust leiab ülevaate teaduspõhistest toiduvalikutest ja erinevate toitude kombineerimise vajadusest igal söögikorral, eriti aga päeva ja nädala jooksul. Ainult selliselt on võimalik toiduga saada kõiki eluks vajalikke valke-rasvu-süsivesikuid ja mikrotoitaineid, kuna need on taimsetes ja loomsetes toiduainetes olemas, aga eri kogustes ja vahekordades.

"Toit. Mida ja kuidas süüa?" on lühikokkuvõte toitainete paljususest ja igapäevase toiduvaliku kirevusest. Oluline on teada põhimõtteid ja osata teha sobivaid valikuid nii, et ei peaks igat grammi täpselt arvestama.

Organism oma keerukuses tuleb hästi toime, kui õppida teda kuulama ja toetama. Püüdkem ennast hoida harituna ja pikendada mitte eluiga, vaid tervena elatud aastaid!

Mai Maser on arst, toitumisteadlane ja Tartu Ülikooli emeriitdotsent. Ta on Toitumisteaduse Seltsi üks rajajatest, Eesti Tervisedenduse Ühingu ja Eesti Akadeemiliste Naiste Ühingu auliige. Dr Maser on aastaid osalenud ka Eesti toitumis- ja liikumissoovituste koostamise töörühmades ja osalenud Eesti parima toiduaine valimise žüriides. Mai Maser on mitmete toitumisalaste raamatute, sealhulgas ka menuki "Kogu pere kokaraamat" autor.

[object Object] icon

Detailid

Saadavus kauplustes

24,99 €

delivery icon