Rahva Raamat logo
Rahva Raamat logo
Books
triangle icon
E-books
triangle icon
Used books
triangle icon
Gifts
triangle icon
Games & Toys
triangle icon
Home
triangle icon
Beauty & Fashion
triangle icon
Music & Movies
triangle icon
Stationery
triangle icon
Electronics
triangle icon
delivery icon

Shipping is free

home icon

Toiduvalmistamine suurköögis

Toiduvalmistamine suurköögis
gallery icon
Gallery

Toiduvalmistamine suurköögis

Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits, Indrek Kivisalu

Õpik annab teavet suurköögi töökorraldusest, seadmete ja töövahendite käsitsemisest, menüüde koostamise põhimõtetest, tervislikust toitumisest, suurköögitöö planeerimisest, toidu- ja isikliku hügieeni nõuetest. Samuti käsitletakse kalkuleerimise ja laomajanduse põhimõtteid, roogade serveerimist ja klientide teenindamist. Iga peatüki juures on õppeülesanded õppematerjali kordamiseks ja kinnistamiseks.

Raamat sisaldab ligi 100 suurköökides tarvitusel olevat retsepti.
[object Object] icon

Details

close icon

Permanently out of stock