Rahva Raamat logo
Categories
triangle icon
Rahva Raamat logo
Categories
Books
triangle icon
Audiobooks
triangle icon
E-books
triangle icon
Games
triangle icon
Stationery
triangle icon
Gifts
triangle icon
Music & Movies
triangle icon
Electronics
triangle icon
Special offers!
triangle icon
delivery icon

Shipping is free

Restoraniteenindus
gallery icon
Gallery

Restoraniteenindus

Author

Anne Roosipõld

,

Maie Kotkas

Selles õpikus on vajalikku materjali nii kelneri- ja ettekandjaõpilasele kui ka ettevõtte juhile.
•Iseloomustatakse eri liiki restorane ning tutvustatakse kliendikeskse teenindamise üldpõhimõtteid.
•Vaadeldakse erineva suurusega restoranide organisatsioonilist ülesehitust.
•Tutvustatakse teenindajate ametijuhendeid ja töökohustusi.
•Antakse ülevaade saalitöö korraldusest, kelnerile esitatavatest nõuetest ning kelneritöö iseärasustest.
•Räägitakse eriteenindusest ning rahvusköökide iseärasustest.
•Raamatus on bankette ja peolaudu käsitlev osa ning baaritööd tutvustav peatükk.
•Lisadest saab teavet toiduvalmistamisel kasutatavatest mereandidest ning köögi- ja puuviljade kasutamise viisidest, kirjas on nimetuste vasted inglise, prantsuse, saksa ja soome keeles.
Õpik vastab majutamise ja toitlustamise erialade riiklikule õppekavale. Teenindamist käsitleva põhiosa puhul on arvestatud kelneri kutsestandardi nõudeid.
Autoritel Maie Kotkasel (Tallinna Majanduskool) ja Anne Roosipõllul (Mainori Kõrgkool) on nii erialase tegevtöö kui ka koolitamise pikaajalised kogemused.
close icon

Permanently out of stock