Rahva Raamat logo
Categories
triangle icon
Rahva Raamat logo
Categories
Books
triangle icon
Audiobooks
triangle icon
E-books
triangle icon
Games
triangle icon
Stationery
triangle icon
Gifts
triangle icon
Music & Movies
triangle icon
Electronics
triangle icon
Special offers!
triangle icon
delivery icon

Shipping is free

home icon

RABARBERITOIDUD SALATITEST MAGUSANI

RABARBERITOIDUD SALATITEST MAGUSANI
gallery icon
Gallery

RABARBERITOIDUD SALATITEST MAGUSANI

Author

Lia Virkus

,

Pille Enden

Kokaraamatusarja „100 rooga” väikeseformaadilise sõsarsarja esimene raamat on peagi poelettidel.
Esimene kevadine tärkaja rabarber annab võimaluse pärast pikka talve jälle mõnusalt hapukaid kooke, lahedat kisselli ja kohevat vahtu valmistada. See mõjub kui sõõm kauaoodatud värsket õhku.
Rabarberi kasutusala on aga hoopis laiem kui pelgalt koogid või magustoidud. Sobita seda liha või kalaga, lisa salatisse või vürtsmoosi. Valmista brüleekreemi, Pavlova kooki või tiramisut. Raamatust leiab rikkalikult soovitusi pea igas koduaias vohava rabarberi kasutamiseks.
close icon

Permanently out of stock