OMA MAITSE RETSEPTIRAAMAT II
Oma Maitse retseptiraamatu soe vastuvõtt andis meile indu panna kokku järgmine osa paarisaja suurepärase retseptiga. Välja valitud toidud on mõnus segu eesti- ja harjumuspärasest ning moodsast ja rahvusvahelisest. Olgu speltatang või lillkapsas, tofu või veisekeel, lõhe või rannakarbid- abi, kuidas põnevat toorainet kasutada, saab siit alati. Retseptiraamatu teises osas on tegijate galerii mõnusalt täienenud ning toidudki on sellised, mida teed kindlasti rohkem kui korra. Kopsakast kogumikust leiad lihtsalt üles hummuseretsepti, saad kätt proovida suvikõrvitsaõite täitmisega, küpsetada rikkaliku täidisega kulebjaakat, oodata ahjus ääres pikalt haudunud seakülge, mekkida härjasaba jne. Kolmveerand aastaks on igaõhtune mure- “Mida täna söögiks teeme?”- lahendatud.