Rahva Raamat logo
Kategooriad
triangle icon
Rahva Raamat logo
Kategooriad
Raamatud
triangle icon
Audioraamatud
triangle icon
E-raamatud
triangle icon
Mängud
triangle icon
Kool ja kontor
triangle icon
Kingitused
triangle icon
Muusika ja filmid
triangle icon
Tehnika
triangle icon
Allahindlused
triangle icon
delivery icon

Kohaletoimetamine on tasuta!

home icon

Lihtsalt ja maitsvalt linnulihast

Lihtsalt ja maitsvalt linnulihast
gallery icon
Galerii

Lihtsalt ja maitsvalt linnulihast

Autor

Tuuli Mathisen

Raamatus on häid nippe ja teadmisi selle kohta, milliste maitsetega linnuliha kõige paremini kokku sobib. Linnuliharoogade valmistamiseks leidub pea lugematu hulk võimalusi, lisaks kuulub linnuliha parimate valguallikate hulka. Raamatust leiab peamised töövõtted nii toore kui ahjukana tükeldamiseks, aga ka kana sidumiseks ning kanaliblika valmistamiseks. Siin on retsepte, mis sobivad oma lihtsuse ja valmistuskiiruse tõttu argiõhtusse, aga ka pisut rohkem vaeva vajavaid toite, mida sobib pakkuda nii pühapäeval kui pidupäeval. Retseptide hulgast leiab salateid, suppe, suupisteid, toekamaid roogi ja ka muu maailma parimaid linnulihatoite. Lisaks hulk autori lemmikuid, alates lihtsast kana-klimbisupist, suitsukana-sinihallitusjuustu pirukast ja trühvliga kanamaksapasteedist kuni Hiina köögist pärit kung pao või Korea krõbekanani välja.

Tuuli Mathisen on toidumaailmas tegutsenud juba 14 aastat. Kõik sai alguse toidublogist tuuliretseptid.ee, kuid nüüdseks on tema tegevus laienenud, ta tegutseb ka toidustilisti ja – fotograafina. Ta on Eesti suurima toiduajakirja Oma Maitse toimetaja ning temalt on ilmunud 12 kokaraamatut.

Saadavus kauplustes

25,99 €

delivery icon