Rahva Raamat logo
Kategooriad
triangle icon
Rahva Raamat logo
Kategooriad
Raamatud
triangle icon
E-raamatud
triangle icon
Kasutatud raamatud
triangle icon
Kingitused
triangle icon
Mängud ja mänguasjad
triangle icon
Kodukaubad
triangle icon
Ilu ja stiil
triangle icon
Muusika ja filmid
triangle icon
Kooli- ja kontoritarbed
triangle icon
Tehnika
triangle icon
delivery icon

Kohaletoimetamine on tasuta!

home icon

LIHA JA KALA SUITSUTAMINE, SOOLAMINE JA KUIVATAMINE

LIHA JA KALA SUITSUTAMINE, SOOLAMINE JA KUIVATAMINE
gallery icon
Galerii

LIHA JA KALA SUITSUTAMINE, SOOLAMINE JA KUIVATAMINE

Liha ja kala kodus suitsutamise, soolamise ja kuivatamise sammsammuline teejuht: alates hõrgust soolalõhest ja lõpetades isuäratavate kuumsuitsutatud kanatiibade ning soolatud peekoniga.

Turan T. Turan tutvustab kõiki olulisi suitsutamise ja kuivatamise viise ning keerulisemaid soolamisprotsesse. Alustamine ei nõua kulukat varustust, vaja läheb ainult ahju või grilli! Töökäiku tutvustavad fotod ja juhtnöörid aitavad tundma õppida rohkem kui 50 meetodit.

Raamatust leiate juhtnöörid

  • kuum- ja külmsuitsutamiseks sisetingimustes ning juhendi oma väliahju ehitamiseks;
  • liha kuivatamiseks, mis pikendab säilimisaega ja on ideaalne suupistete – vinnutatud liha, salaamide ja vorstitoodete – valmistamisel;
  • kuiv- ja märgsoolamiseks, mida saab kasutada mahlaste praadide või täiusliku soolaliha, peekoni ja sinkide valmistamiseks.
[object Object] icon

Detailid

Saadavus kauplustes

33,99 €

delivery icon