Rahva Raamat logo
Raamatud
triangle icon
AudioraamatudUUS
triangle icon
Mängud ja mänguasjad
triangle icon
Kool ja kontor
triangle icon
Kingitused ja kodu
triangle icon
Muud
triangle icon
Cat sleeping on books
delivery icon

Kohaletoimetamine on tasuta!

home icon

LIHA JA KALA SUITSUTAMINE, SOOLAMINE JA KUIVATAMINE

LIHA JA KALA SUITSUTAMINE, SOOLAMINE JA KUIVATAMINE
gallery iconGalerii

LIHA JA KALA SUITSUTAMINE, SOOLAMINE JA KUIVATAMINE

Liha ja kala kodus suitsutamise, soolamise ja kuivatamise sammsammuline teejuht: alates hõrgust soolalõhest ja lõpetades isuäratavate kuumsuitsutatud kanatiibade ning soolatud peekoniga.

Turan T. Turan tutvustab kõiki olulisi suitsutamise ja kuivatamise viise ning keerulisemaid soolamisprotsesse. Alustamine ei nõua kulukat varustust, vaja läheb ainult ahju või grilli! Töökäiku tutvustavad fotod ja juhtnöörid aitavad tundma õppida rohkem kui 50 meetodit.

Raamatust leiate juhtnöörid

  • kuum- ja külmsuitsutamiseks sisetingimustes ning juhendi oma väliahju ehitamiseks;
  • liha kuivatamiseks, mis pikendab säilimisaega ja on ideaalne suupistete – vinnutatud liha, salaamide ja vorstitoodete – valmistamisel;
  • kuiv- ja märgsoolamiseks, mida saab kasutada mahlaste praadide või täiusliku soolaliha, peekoni ja sinkide valmistamiseks.
[object Object] icon

Detailid

Saadavus kauplustes
triangle icon

33,99 €

delivery icon
Jaga
Waving cat paws
footer.no1-book-storeEesti suurim raamatumüüja
footer.loyalty-programEripakkumised püsiklientidele
footer.delivery-timeTasuta tarne tellimustele üle 39 €
footer.fastest-deliveryKiireim tarne alates 2 tunnist

Copyright © 2025 www.rahvaraamat.ee. Kõik õigused kaitstud.
Rahva Raamat AS, 10421903, Telliskivi 60/2 (I-hoone), Tallinn, 15073, Eesti