Rahva Raamat logo
Categories
triangle icon
Rahva Raamat logo
Categories
Books
triangle icon
Audiobooks
triangle icon
E-books
triangle icon
Games
triangle icon
Stationery
triangle icon
Gifts
triangle icon
Music & Movies
triangle icon
Electronics
triangle icon
Special offers!
triangle icon
delivery icon

Shipping is free

home icon

LEIVATOIDUD. 30 SOOLAST JA MAGUSAT

LEIVATOIDUD. 30 SOOLAST JA MAGUSAT
gallery icon
Gallery

LEIVATOIDUD. 30 SOOLAST JA MAGUSAT

Author

Pille Enden

Kas oled leiba kasutanud vaid võileibade tegemiseks? Kuivanud või seisma jäänud leiva ära visanud?

Siit raamatust leiad 30 ideed leiva kasutamiseks maitsvate ja põnevate roogade valmistamiseks. Suupisted, salatid, võileivatordid, isegi pitsa ja pikkpoisi saab leivast ja leivaga valmistada. Samahästi sobib leib magusatesse roogadesse – kookidesse ja magustoitudesse. Nii saavad vanad head ja tuntud maiused leivaga valmistades uue näo ja maitse.

Meie igapäevane rukkileib on eestlaste jaoks aastasadade vältel olnud üks olulisemaid toiduaineid ja peatoidus ning lausa püha. Leib seisis söögi ajal laual aukohal, sellega püüti olla igati kokkuhoidlik ja laualt korjati hoolega kokku kõik leivaraasukesed. Neid ei visatud ära, vaid keedeti leivasuppi.

Tänapäevane rukkileib on pigem võileivaalune või toidukõrvane, aga võiks olla hoopis rohkemat. Leivast saab valmistada nii soolaseid kui magusaid roogi ja selleks ei pea ootama kuni leib tahkeks muutub. Aga kui leib on tahkeks muutunud, saab seda kas siis ära kasutada uue roa valmistamisel. Vaja on vaid lasta oma loovus valla, vaadata, mida kappides leidub ja mida saaks kokku kombineerida ning panna alus uue roa sünniks.

Anname leivale uue võimaluse!

Stock availability

€14.99

delivery icon