Rahva Raamat logo
Kategooriad
triangle icon
Rahva Raamat logo
Kategooriad
Raamatud
triangle icon
Audioraamatud
triangle icon
E-raamatud
triangle icon
Mängud
triangle icon
Kool ja kontor
triangle icon
Kingitused
triangle icon
Muusika ja filmid
triangle icon
Tehnika
triangle icon
Allahindlused
triangle icon
delivery icon

Kohaletoimetamine on tasuta!

Kalahitid
gallery icon
Galerii

Kalahitid

Autor

Pille Enden

,

Lia Virkus

Kas tead, kuidas marineerida silmu ja angerjat, kuidas teha tursamaksa, siiaäkist ja lõhe-ceviche`t? Kuidas valmistada vürtsikilu või marineerida räimi? Kuidas küpsetada lõhet madalal temperatuuril, marineerida kalašašlõkki või mida teha ümarmudilaga? Kuidas keeta ja marineerida kaheksajalga, praadida kammkarpe või teha maitsvat krevetisalatit muna ja kalamarjaga?

Meie armastame kala süüa ja kalaroogi valmistada. Sest need on maitsvad, valmivad kiirelt ja lihtsalt ning on tänu headele kalarasvadele ka väga kasulikud. Kalalembestena leidub meie igapäevasel toidulaual merehõbedat üsna tihti, igal aasta- ja kellaajal ning mitmel moel – praetuna, küpsetatuna, õrnsoolatuna, marineerituna, pošeerituna. Olgu kala valge või punane, ikka on see inspireerinud nii juba tuttavaid kalaroogi valmistama kui ka uusi katsetama. Mereande oma kodus nautida on tõesti tore!

Selle kogumiku kaante vahele oleme koondanud üle 80 lemmikretsepti. Leiad siit:

  • maitsvaid pirukaid
  • ahvatlevaid võileivatorte ja leivakatteid
  • sametisi suppe
  • kergeid ja toitvaid salateid
  • võluvaid suupisteid ja külmi eelroogi
  • nauditavaid sooje pearoogasid
  • parimaid kastmeid ja muid lisandeid justnimelt kalaroogade juurde

Armas kalasõber, tule koos meiega kulinaarsetele kalavetele!

close icon

Toode on otsas