Rahva Raamat logo
Categories
triangle icon
Rahva Raamat logo
Categories
Books
triangle icon
Audiobooks
triangle icon
E-books
triangle icon
Games
triangle icon
Stationery
triangle icon
Gifts
triangle icon
Music & Movies
triangle icon
Electronics
triangle icon
Special offers!
triangle icon
delivery icon

Shipping is free

Kalahitid
gallery icon
Gallery

Kalahitid

Author

Pille Enden

,

Lia Virkus

Kas tead, kuidas marineerida silmu ja angerjat, kuidas teha tursamaksa, siiaäkist ja lõhe-ceviche`t? Kuidas valmistada vürtsikilu või marineerida räimi? Kuidas küpsetada lõhet madalal temperatuuril, marineerida kalašašlõkki või mida teha ümarmudilaga? Kuidas keeta ja marineerida kaheksajalga, praadida kammkarpe või teha maitsvat krevetisalatit muna ja kalamarjaga?

Meie armastame kala süüa ja kalaroogi valmistada. Sest need on maitsvad, valmivad kiirelt ja lihtsalt ning on tänu headele kalarasvadele ka väga kasulikud. Kalalembestena leidub meie igapäevasel toidulaual merehõbedat üsna tihti, igal aasta- ja kellaajal ning mitmel moel – praetuna, küpsetatuna, õrnsoolatuna, marineerituna, pošeerituna. Olgu kala valge või punane, ikka on see inspireerinud nii juba tuttavaid kalaroogi valmistama kui ka uusi katsetama. Mereande oma kodus nautida on tõesti tore!

Selle kogumiku kaante vahele oleme koondanud üle 80 lemmikretsepti. Leiad siit:

  • maitsvaid pirukaid
  • ahvatlevaid võileivatorte ja leivakatteid
  • sametisi suppe
  • kergeid ja toitvaid salateid
  • võluvaid suupisteid ja külmi eelroogi
  • nauditavaid sooje pearoogasid
  • parimaid kastmeid ja muid lisandeid justnimelt kalaroogade juurde

Armas kalasõber, tule koos meiega kulinaarsetele kalavetele!

close icon

Permanently out of stock