Rahva Raamat logo
Kategorijas
triangle icon
Rahva Raamat logo
Kategorijas
0
Grāmatas
triangle icon
0
E-grāmatas
triangle icon
0
Lietotas grāmatas
triangle icon
0
Dāvanas
triangle icon
0
Spēles
triangle icon
0
Mājas
triangle icon
0
Skaistums un stils
triangle icon
0
Mūzika
triangle icon
0
Skola un birojs
triangle icon
0
Tehnika
triangle icon
delivery icon

Piegāde ir bezmaksas!

home icon

HAPENDAMISE MAAGIA. KÖÖGI KOMBINATOORIKA

HAPENDAMISE MAAGIA. KÖÖGI KOMBINATOORIKA
gallery icon
Galerija

HAPENDAMISE MAAGIA. KÖÖGI KOMBINATOORIKA

Hapendamine ehk kääritamine on iidne ja samas trendikas tegevus, mis pakub avastamisrõõmu nii algajale kui profile. Paljud toitumisteadlased on hapendamist kirjeldanud võluvahendina, mis parimal viisil tagab toiduainete säilitamise, rikastades neid samas pikantse maitse ning probiootikumide jt tervisele kasulike ainetega.

Vastupidi levinud arvamusele pole aedviljade kääritamises mõnede põhitõdede omandamise järel midagi keerukat. Käsiraamat annab selged suunised kõigi meie köögis kasutusel aedviljade hapendamiseks, aga ka näiteks kimchi, leivakalja, ingverimõdu ja airaani valmistamiseks.

Raamatu teises osas arutletakse selle üle, kuidas valmistada enim tuntud roogasid nõnda, et esile tuua nende koostisosade parimad omadused ja rikastada toidulauda uute huvitavate maitsetega. Pakutakse ideid selle kohta, kuidas eri maade rahvusköökidest nutikalt üht-teist üle võtta.

Ligi sajale retseptile lisaks annab käsiraamat ka ohtrasti silmaringi laiendavat kõigi kirjeldatud toidu- ja maitseainete kohta.

[object Object] icon

Sīkāka informācija

basket icon

Prece nav noliktavā