Rahva Raamat logo
Categories
triangle icon
Rahva Raamat logo
Categories
Books
triangle icon
Audiobooks
triangle icon
E-books
triangle icon
Games
triangle icon
Stationery
triangle icon
Gifts
triangle icon
Music & Movies
triangle icon
Electronics
triangle icon
Special offers!
triangle icon
delivery icon

Shipping is free

home icon

GURMAANI KOKARAAMAT: TOIT JA VEIN

ra icon

GURMAANI KOKARAAMAT: TOIT JA VEIN

Veiniga kokkamine on lihtne, kiire, lõbus ja mitmekülgne! Kes oleks osanud arvata, et vein võib olla roogade ülimalt mõnus koostisosa, mis annab lihtsatele toitudele tohutult juurde? Peaaegu ei leidugi sellist toitu, mida vein paremaks muuta ei suudaks.
Võid seda kasutada nii liha marineerimiseks, hautiste maitsestamiseks, eelroogadele särtsu lisamiseks kui ka kalale, kanale, pastale või juurviljadele lisatavate kastmete parandamiseks; või siis muuda magustoidud hetkega argisest pidulikuks. Toidule tilga veini lisamisega muutub ka kõige tagasihoidlikum toit peeneks restoranieineks.


Proovi mõnda neist retseptidest juba täna!


• Brie jõhvika-portveinikastmes
• Kõrvitsasupp madeiraga
• Coq au Vin Blanc
• Karjasepirukas šerriga
• Kana rosmariini ja Chardonnay’ga
• Miriniga glasuuritud lõhe
• Portveinis keedetud pirnid

basket icon

Permanently out of stock