Rahva Raamat logo
Kategooriad
triangle icon
Rahva Raamat logo
Kategooriad
Raamatud
triangle icon
E-raamatud
triangle icon
Kasutatud raamatud
triangle icon
Kingitused
triangle icon
Mängud ja mänguasjad
triangle icon
Kodukaubad
triangle icon
Ilu ja stiil
triangle icon
Muusika ja filmid
triangle icon
Kooli- ja kontoritarbed
triangle icon
Tehnika
triangle icon
delivery icon

Kohaletoimetamine on tasuta!

Glükoosirevolutsioon
gallery icon
Galerii

Glükoosirevolutsioon

Aasta Raamat 2023 finalist

Jessie Inchauspé selgitab raamatus „Glükoosirevolutsioon“ lihtsalt ja selgelt, kuidas toit ja selles sisalduv glükoos meie organismi mõjutab. Ta jagab oma raamatus isegi veidi jahmatavaid avastusi veresuhkru rollist meie elus ja rõhutab, et süüa võib kõike, mis meeldib, aga oluline on jälgida toitude söömise järjekorda.

Autor on kirjutanud teadusavastused lihtsateks näpunäideteks. Raamatust saab teada, mis on glükoos ja mida tähendavad glükoosipiigid ehk kiired veresuhkrutaseme tõusud ja langused ning miks on glükoos oluline, aga samal ajal ka kahjulik. Siin on hulgaliselt häid toidunippe, kuidas glükoosikõverat tasasemaks muuta. Kogu raamatut ilmestavad lihtsad graafikud ja kogemuslood.

Jessie Inchauspé on biokeemik. Ta on saanud bakalaureusekraadi matemaatikas King’s College Londonist ja magistrikraadi biokeemias Georgetowni ülikoolist. Jessie töötas geneetilisi analüüse tegevas iduettevõttes 23andMe, kus ta hakkas mõistma, et inimese tervise võti peitub heades toitumisharjumustes. Ta on sotsiaalmeedia platvormidele loonud kogukonna GlucoseGoddess, millel on liitujaid üle kogu maailma. Jessie raamat „Glükoosirevolutsioon“ on saanud väga sooja vastuvõtu ja tõlgitud juba rohkem kui 20 keelde.

Jälgi ka autori Instagrami kontot @glucosegoddess.

[object Object] icon

Detailid

close icon

Toode on otsas