Rahva Raamat logo
Categories
triangle icon
Rahva Raamat logo
Categories
Books
triangle icon
Audiobooks
triangle icon
E-books
triangle icon
Games
triangle icon
Stationery
triangle icon
Gifts
triangle icon
Music & Movies
triangle icon
Electronics
triangle icon
Special offers!
triangle icon
delivery icon

Shipping is free

home icon

Eesti 100 torti. Meie tordimeistrite parimad tordid, koogid ja muud maiused

Eesti 100 torti. Meie tordimeistrite parimad tordid, koogid ja muud maiused
gallery icon
Gallery

Eesti 100 torti. Meie tordimeistrite parimad tordid, koogid ja muud maiused

Ükski pidu ei toimu ilma tordita! Eesti 100. sünnipäevaks kogusid 100 Eesti tordimeistrit kokku 100 põnevat retsepti tortide, kookide, dessertide ja muude maiuste valmistamiseks ja kaunistamiseks. Ahvatlev magus sobib nii selle kui ka mistahes teise väärika tähtpäeva tähistamiseks ja on lihtsalt teostatav igas koduköögis.

Retseptides on au sees Eesti toorained ja kaunistused, mis on oskuslikult kombineeritud kaugemalt pärit koostisainetega ning kus uued ideed on põimitud traditsiooniliste maguspaladega.

Raamat sobib nii algajatele kui ka edasijõudnud tordimeistritele. 100 Eesti tordimeistrit on raamatusse jäädvustanud 100 põnevat retsepti, mille järgi valmistada

  • lihtsaid ja mahlaseid kohupiima- ja toorjuustutorte
  • suussulavaid šokokolaaditorte
  • elegantseid peegelgasuuri ja veluurkattega vahutorte
  • tervislikke gluteeni- ja piimatoodete vabasid torte
  • veganitorte
  • imepäraseid suhkrumassi ja martsipaniga kaetud torte
  • erikujulisi torte (nt kohvikann, raamat, hobune jt)
  • populaarseid desserte (pulgakoogid, tassikoogid, purgikoogid, minikoogid, ekleerid jne)

Raamatu teeb erakordseks see, et meie tordimeistrid avaldavad esmakordselt oma salajasemaid tortide-kookide kaunistamise nippe. Samuti leiab siit ka põhjalikud õpetused koos piltidega selle kohta, kuidas

  • teha ilusat ja ahvatlevat torti
  • teha populaarseid vahutorte ning kaunistada neid veluurkatte või peegelglasuuriga
  • meisterdada šokolaadist kaunistusi
  • voolida martsipanist/suhkrumassist kujukesi
  • katta torti martsipani või suhkrumassiga
  • teha erikujulist torti (nt köögikombaini)
  • teha „vaba“ või veganitorti
  • ja miks on magus buffet nii populaarne

Ragne Värk soovitab: "Raamat on nii põhjalik ja huvitav. Kaunite fotode ja väga laia retseptivalikuga. Samuti on suur-suur lisandväärtus see, et ka asjalikke õpetusi on retseptide vahele pandud. Super!"

close icon

Permanently out of stock