Shipping is free
Mida on tarvis, et osata hästi küpsetada? Selleks, et alati õnnestuks suurepärane kook, pirukas või sai, mille küljest näppe eemale ei saa?
Eelkõige läheb tarvis armastust küpsetuskunsti vastu. Kannatlikkust oodata pärmitaigna kerkimist, šokolaadi sulamist, munavalgete vahtuminekut. Täpsust koostisainete ja aja mõõtmisel, sest küpsetamisel on need eriti olulised. Ja loomulikult tuleb teada parimate maitsekombinatsioonide salanõkse.
Kõike seda võid sa leida raamatust “Ahjusoe”. Siia on kogutud Katharinenthali emanda Angeelika Kangi aastatepikku korduvalt järele proovitud ja täpselt välja timmitud retseptid. Raamatust leiad talviselt rammusaid šokolaadikooke ja suviselt mahlakaid pirukaid, kohevaks kerkinud saiu ja krõbedad küpsiseid, hõrke makroone ja kukleid.
See on kokaraamat, mis kuulub iga köögi riiulile.