Rahva Raamat logo
Категории
triangle icon
Rahva Raamat logo
Категории
Книги
triangle icon
Электронные книги
triangle icon
Подержанные книги
triangle icon
Подарочные товары
triangle icon
Игры
triangle icon
Дом и сад
triangle icon
Красота и стиль
triangle icon
Музыка и фильмы
triangle icon
Для офиса и школы
triangle icon
Техника
triangle icon
delivery icon

Бесплатная доставка!

25 Best Chefs Estonia
gallery icon
Галерея

25 Best Chefs Estonia

UUS KOKARAAMAT 25-lt EESTI PARIMALT KOKALT

100 RETSEPTI KODUSEKS KOKKAMISEKS

Kõigist Eesti nurkadest pärit kokkade oskusi ja kirge tähistatakse uues põnevas kokaraamatus, mis sisaldab retsepte, millest enamik on lihtsasti kodus valmistatavad.

25 Best Chefs Estonia on stiilne, otsast lõpuni illustreeritud raamat, mis tutvustab riigi parimate kokkade retsepte. Raamatu teeb eriliseks see, et see on samaaegselt nii eestikeelne kui ka inglisekeelne, mis teeb sellest ideaalse kingituse.

Ka kõige kogenematumad kokad saavad esmakordselt nautida lihtsalt valmistatavat restorani tasemel toitu oma köögis. Paljud kaasatud kokkadest on enne kodumaale naasmist töötanud erinevates restoranides üle maailma, ennast edetabelites üles töötanud või end Michelini tärniga pärjatud ettevõtetes koolitamas käinud. Teised aga jagavad inspireerivaid lugusid oma teekonnast toitlustusmaastikul ja sellest, kuidas kokaks saamine oli neile teatud põhjustel ainus võimalik karjäärivalik.

Raamat sisaldab retsepte, mida illustreerivad vapustavad fotod.


NEW COOKBOOK FROM 25 OF THE BEST CHEFS IN ESTONIA

100 RECIPES FOR THE HOME

THE SKILL, passion and ingenuity of chefs from all corners of Estonia are being celebrated in an exciting new cookbook which feature recipes most of which can be easily created at home.

25 Best Chefs Estonia is a stylish, fully illustrated book which showcases recipes from some of the country’s best chefs and is published in Estonian and English, making the book a perfect gift. And for the first time it means that even the most inexperienced cooks will be able to enjoy easy-to-create restaurant standard food in their own kitchens.

Many of the chefs included have worked across the world before returning to their home country, working their way up through the ranks or training in Michelin star establishments. Others share inspirational stories about their journey in hospitality, becoming chefs because they weren’t academic and it was the only career choice open to them.

The book includes recipes which appear side by side with stunning photography, featuring many of Estonia’s best loved ingredients.


[object Object] icon

Детали

Наличие в магазинах

39,99 €

delivery icon