Rahva Raamat logo

Kategooriad
triangle icon

Rahva Raamat logo

Kategooriad
Raamatud
triangle icon
Audioraamatud
triangle icon
E-raamatud
triangle icon
Mängud ja mänguasjad
triangle icon
Kooli- ja kontoritarbed
triangle icon
Kingitused
triangle icon
Muusika ja filmid
triangle icon
Tehnika
triangle icon
Allahindlused
triangle icon
delivery icon

Kohaletoimetamine on tasuta!

home icon

Mika Waltari

Mika Waltari

Mika Waltari on soome kirjanik ja tõlkija, kelle looming on armastatud nii kodu- kui välismaal. Tema rahvusvaheliselt tuntuim teos on 1945. aastal ilmunud romaan "Sinuhe, egiptlane" (soome keeles "Sinuhe egyptiläinen"), mis tõi Waltarile laia tuntuse ja tunnustuse. Raamatut on tõlgitud enam kui 40 keelde ja see jõudis ka USA bestsellerite hulka, muutes Mika Waltari nime ülemaailmselt tuntuks. Eesti lugejate seas on Waltari samuti väga populaarne. Tema teoseid on eesti keelde tõlgitud palju ning mitmed neist on saanud ka uued tõlked. Waltari on aja jooksul pälvinud mitmeid kirjandusauhindu ja -preemiaid, mis on temast ühtlasi teinud ka ühe tuntuma Soome autori.

Mika Waltari raamatud on tuntud oma detailitäpsuse ja põneva sündmuste kulu poolest. Ta kirjutas peamiselt ajaloolisi romaane, milles liikus suure meisterlikkusega ajas ja ruumis ning mis mõjuvad ka tänapäeval kaasaegsena. Ta suutis tabada inimkonna ajaloole omaseid universaalseid teemasid ja lahata neid talle omasel ajatul viisil. Lisaks kuuluvad tema loomingusse lühiromaanid, näidendid, luuletused, novellid ja kriminaalromaanid. Waltari teosed paistavad silma põhjaliku ajaloolise tausta ja elutruu ajastutunnetusega, mis haarab lugeja täielikult endasse.

Kui otsid põnevat ja harivat ajalooliste sugemetega kaasaegset ilukirjandust, siis Mika Waltari raamatud on kindlasti õige valik.

Kirjaniku tooted

0 vastet

Filtreeri