Rahva Raamat logo

Kategooriad
triangle icon

Rahva Raamat logo

Kategooriad
Raamatud
triangle icon
Audioraamatud
triangle icon
E-raamatud
triangle icon
Mängud ja mänguasjad
triangle icon
Kooli- ja kontoritarbed
triangle icon
Kingitused
triangle icon
Muusika ja filmid
triangle icon
Tehnika
triangle icon
Allahindlused
triangle icon
delivery icon

Kohaletoimetamine on tasuta!

home icon

Mika Keränen

Mika Keränen

Mika Keränen on Soome päritolu Eesti lastekirjanik, kelle looming on armsaks saanud nii suurtele kui väikestele. Tema raamatud on eelkõige tuntud oma põnevate ja südamlike lugude poolest, mis leiavad aset Tartus Supilinnas. Mika Keräneni teosed on täis seiklusi, sõprust, igapäevaelu võlu ja salapära, pakkudes noortele lugejatele kaasahaaravat lugemiskogemust.

Mika Keräneni esimene lasteraamat „Varastatud oranž jalgratas“ ilmus 2008. aastal ja sai kiiresti noorte lugejate lemmikuks. Sellest innustatuna jätkas ta sarja kirjutamist, kus Supilinnas aset leidvaid kummalisi juhtumeid lahendab seikluslikul viisil neljaliikmeline sõprusgrupp lastest. Supilinna seikluste põhjal on valminud ka koguperefilm "Supilinna salaselts". Keränen on oma raamatutesse põiminud ka sporti, eetikat ja omavahelisi suhteid. Kõigest sellest saab lugeda rohkem lastele mõeldud "Armando" sarjast. Mika Keräneni lasteraamatud on tõlgitud mitmetesse keeltesse, sealhulgas soome, vene ja läti keelde.

Lisaks lasteraamatutele on Mika Keränen avaldanud luulekogu „Tähelepanekuid noorusaastatest“ ning kirjutanud "Minu" sarja raamatud „Minu Supilinn“ ja "Minu Karjala", kus ta jagab isiklikku sümpaatiat mõlema koha vastu.

Kirjaniku tooted

0 vastet

Filtreeri