Rahva Raamat logo
Kategooriad
triangle icon
Rahva Raamat logo
Kategooriad
Raamatud
triangle icon
E-raamatud
triangle icon
Kasutatud raamatud
triangle icon
Kingitused
triangle icon
Mängud ja mänguasjad
triangle icon
Kodukaubad
triangle icon
Ilu ja stiil
triangle icon
Muusika ja filmid
triangle icon
Kooli- ja kontoritarbed
triangle icon
Tehnika
triangle icon
delivery icon

Kohaletoimetamine on tasuta!

home icon

Indrek Hargla

Indrek Hargla

Indrek Hargla on üks Eesti tunnustatumaid ja viljakamaid ulmekirjanikke, kes on tuntud oma mitmekülgse loomingu poolest. Tema looming hõlmab jutte, lühiromaane, romaane kui ka näidendeid. Indrek Hargla teosed sisaldavad sageli õuduskirjandusele omaseid elemente, mis lisavad tema lugudele salapära ja pinget. Hargla loomingus on olulisel kohal alternatiivajalugu, kus ta loob põnevaid stsenaariume minevikusündmustele, samuti on mitmed tema teosed kriminaalromaani vormis või sellest tugevalt mõjutatud. Hargla teosed on tuntud tema tehnilise meisterlikkuse ja laia žanrilise haarde poolest. Autorit on kiidetud tema ulatuslike teadmiste ja laia silmaringi poolest ning oskuse eest luua nii sisulist kui vormilist vaheldusrikkust. Hargla rikkalik ja mitmekesine looming on teinud temast ühe Eesti olulisema ja loetuma kirjaniku.

Laiema publiku tähelepanu köitis Hargla 2010. aastal, kui ilmus tema ajalooliste kriminaalromaanide sarja esimene raamat apteeker Melchior Wakenstedest, kes tegutseb keskaegses Tallinnas. Apteeker Melchior sarjas on ilmunud seitse raamatut ning nende põhjal on valminud nii teleseriaalid kui ka positiivset kõlapinda leidnud Apteeker Melchiori filmid.

Indrek Hargla on pälvinud mitmeid auhindu, sealhulgas Eesti Kirjanike Liidu romaanivõistluse ja Eesti Kultuurkapitali kirjanduse sihtkapitali aastapreemia. Mitmed Indrek Hargla raamatud on saanud ka tõlked teistesse keeltesse.


Kirjaniku tooted

0 vastet

Filtreeri